Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 februarie 2018

De ce plătim noi/tu/eu „angajații” PSD? Inclusiv CCR!

   Este evident că partidul unic, ajuns la putere prin votul senil sau inconștient al majorității populației, are grijă de oamenii și viitorul lui: aproape toate direcțiile din teritoriu s-au transformat în simple sinecuri, numirile la toate nivelele se fac politic și dacă de anul trecut până acum numărul bugetarilor a crescut cu zece mii de „asistați”, cheltuielile cu salariile lor au crescut cu o treime! 
   Și nu pentru medici sau profesori ...
   Așadar, putem face ceva?
   Poate face cineva ceva?

   Este clar sistemul pus la punct de nobilimea de tip nou: numirile se fac politic iar numiții au o singură obligație, aceea de a-și ridica salariile și primele la timp! Vreme de patru ani, acești adevărați asistați sociali, nu fac nimic altceva decât să pregătească terenul următoarelor alegeri și să ia banii „cuveniți”. Bineînțeles că lipsa de experiență sau pricepere nu reprezintă un inconvenient în numirea și angajarea persoanelor mai sus pomenite!
   Miniștrii, la fel de incompetenți ca și subalternii lor, au grijă să nu iasă din cuvântul ȘEFULUI CEL MARE: probabil că tocmai din această cauză sunt numiți și pe aceste posturi tot incompetenți obedienți! Nu este nici o noutate asta, să ne amintim numai de domnișoara Petrescu, numită de bonta ministru de finanțe ... În acest mod feudal sunt numite persoanele pe tot felul de posturi, așa că nu mai este nimeni surprins că nu avem educație, sănătate sau investiții! Șefii de județe la rândul lor, au primit feudele în stăpânire și nu-i mai deranjează nimeni!
   Ba, să fiu iertat, îi mai deranjează câte un DNA sau câte o justiție, dar la modul cum a fost pornit asaltul asupra acestor organisme, nu se va mai întâmpla multă vreme, din moment ce atacul asupra DNA este unul dintre cele mai dure din toată istoria instituției și
„Curtea Constituțională a României a detonat, marți 13 februarie 2018, o uriașă bombă: 
condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea, suferită în dosarul “Referendumului” este NULĂIar asta întrucat judecătorii care au dispus pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendare nu au fost cei care au semnat și motivat hotărârea judecătorească.
   Ce ar mai fi de spus?
   Nimic!
   În decembrie 2016, întrebam retoric electoratul de o anumită factură dacă este mulțumit cu ce ne-a ales: oare chiar le place dictatura teleormăneană care se instituie în țară? 
   Ar fi interesant de aflat ...

   Ω

   Așadar, România a făcut iute mulți pași înapoi, depășind rapid perioada celui mai iubit fiu al poporului, ajungând în pas alergător sub supravegherea și îndrumarea câte unui nicolae șerban sau toader tudorel în vremea unui tătuc răsăritean cu nimic mai bun decât actualul președinte pesede!

   P.S. (fără d) - dacă nici aceste mișcări nu reușesc să unească opoziția, înseamnă că ea, opoziția adică, este una de operetă, este praf în ochi și cu siguranță nu va mai ieși la vot nici măcar numărul de electori prezent la ultimele alegeri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu