Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 februarie 2018

TIC-TAC, TIC-TAC ...

   Așa face bomba sistemului de pensii: până acum, pesede-ul popular a luat banii investițiilor, a luat banii pilonului II de pensii, a luat viitorul copiilor și nepoților noștri (că al lor este asigurat), apoi a început să se împrumute și se va mai împrumuta extrem și extern până la următoarele alegeri! 
   Apoi?
   Când vor pierde alegerile și îi vor urma alții la putere, ce vor spune? 
   Că ăștia noi nu știu să guverneze? 
   Că ei le-au lăsat pe mână o țară mândră și bogată?
   Că ăștia de dreapta nu „ține” cu poporul?
   Iar inepții votanți ai pseudo stângii pesediste o vor regreta pe mulguța de la muncă? 
   Și pe dan de la MI?
   Probabil ...

   Asta numai și numai dacă bomba care ticăie din ce în ce mai accelerat nu le va exploda pesedeilor în față pe neașteptate, eventual la o nouă majorare a valorii punctului de pensie!

   S-ar putea face ceva?
   Cu siguranță: renunțarea la sistemul pensiilor speciale și trecerea tuturor la pensii calculate pe principiul contributivității, renunțarea la jaful banului public începând cu veniturile parlamentarilor, renunțarea la numirile politice mai jos de nivelul de consilier și ocuparea funcțiilor publice numai și numai ca urmare a unui examen PUBLIC, unic și înregistrat, susținut în fața unei comisii din alt județ. 
   Acesta ar fi începutul!

   Ω

   Urmare a multor întrebări apărute în presă, nina iliescu și-a făcut public talonul de pensie pe anul 2018, luna ianuarie: așa este, are dreptate, pensia lunară a tovarășei este de „doar” 2143 de lei! Am văzut tipărit, așa este, dar ... dincolo de faptul că trebuie să fie multe Elene Iliescu în țara asta, ar putea sta prin spate și vreo pensie specială (numită altfel decât pensie!) de muncă ilegalistă sau activitate culturală pe șantierele tineretului, ceva demn de integritatea morală a fostului reprezentant al sistemului suedez!
   Credeți că nu s-ar fi coborât nea nelu la așa ceva?
   Că nu-i de demnitatea lui?
   Și nici de poziția ocupată?
   Nu?
   Dar cine l-a avansat de la maior la general pe nepoțelul mitică iliescu
   Dumneata?
   Sau dumneata?
   Nu, nici eu n-am făcut-o ...
   Atunci cine o fi fost atât de demn și integru când a fost să ia banii statului și funcțiile și gradele pentru un neam? 
DACĂ S-A PUTUT PENTRU mITEA,
DE CE NU S-AR PUTEA ȘI PENTRU nINA? 

Un comentariu:

  1. I go to see each day a few web pages and information sites to read articles, however this web site gives feature based
    writing.

    RăspundețiȘtergere