Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 februarie 2018

Ultima redută: cade?

   Am asistat cu o strângere de inimă la conferința de presă a doamnei Kovesi de la DNA: regret, dar nu cred că va mai ocupa multă vreme această funcție! Sunt prea multe atacuri și mult prea concertate și concentrate: pur și simplu toți inculpații și condamnații au început să țipe și să arunce cu noroi! Față de faptele pentru care au fost inculpați/condamnați, calomnia nu mai este mare lucru!

   Am constatat că antena 3 știe să întrebe cu răspunsul conținut.
   Am constatat că proTV-ul prin „specialistul” de serviciu bate câmpii cu scopul de a umple timpul.
   Am constatat că un anume tolontan, în căutarea disperată a statutului de „cavaler al dreptății”, pune întrebări tendențioase care dovedesc că pe el nu-l interesează adevărul și viitorul societății românești și percepția publicului despre EL și că este dispus la orice pentru asta, chiar la devierea discuției de la subiecte mai importante decât găsește el: îi amintesc că a pus umărul la distrugerea gimnasticii (lucru pentru care trebuie să fie mândru) și că drumul de la ziarist sportiv la ziarist de investigații și Zoro al presei este lung, plin de spini și greu de străbătut!
   Am constat în rest că majoritatea ziariștilor prezenți pun întrebări numai ca să se afle în treabă și că reprezentantul TVR a avut bunul simț de a nu fi în pas cu ceilalți!  

   Ω

   Regret să o spun, dar am impresia că DNA Kovesi nu-și va da demisia și că tt de la justiție nu va reuși s-o clintească, așa că în locul ei m-aș teme pentru propria viață! Pe cuvânt că m-aș teme: interesele sunt atât de mari, încât un accident ca al lui Tinu poate fi oricând organizat!
   
OPOZIȚIA NU MIȘCĂ, NU RESPIRĂ, NU EXISTĂ: ESTE O ORGANIZAȚIE DE OPERETĂ, FĂCÂND JOCUL pesede-ULUI PE LA SPATELE ALEGĂTORILOR CARE IEȘIND ÎN STRADĂ FAC MAI MULT DECÂT CEI CE SE LAUDĂ CĂ-I REPREZINTĂ ÎN PARLAMENT!!! 
SĂ-I FIE RUȘINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu