Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 mai 2018

Domnia legii sau a omului?

   În ultima vreme, se duce o luptă acerbă în politica românească, luptă pe care o confundăm de multe ori cu Ordonanța 13 sau legile justiției: nimic mai fals, lupta se dă între sistemul în care domnește legea și cel în care domnește omul! Așa ar trebui privite întâmplările de după preluarea puterii de către pesede: o luptă continuă, o zbatere apoteotică în încercarea de a înlocui domnia legii cu domnia omului! Iar omul se poate numi oricum, ceaușescu sau dej, Carol II, iliescu sau dragnea: oricând se vor găsi cozi de topor și curele de transmisie care să creadă că asta așteaptă „tătucul” de la ei și că asta este bine să facă, fie că se vor numi Gigurtu, Maurer, Bobu, iordache sau slugărel toader ... da da, mereu vor exista slugi dispuse să facă rău națiunii în speranța că vor fi mângâiate părintește pe creștetul înfierbântat!
   Așadar, cei ce nu sunt de acord cu ce face pesede-ul acum, trebuie să priceapă că lupta nu se dă pe legile justiției sau pe salvarea lui dragnea, lupta se dă pentru subjugarea și exploatarea României în viitorul luminos care ne așteaptă sub „DOMNIA DEMOCRATICĂ” a unui dictator de tip sud american, oricare i-ar fi numele!
   Să recapitulăm dar ... năstase, geoană, onțanu, mazăre, ponta, constantinescu, mischie, vanghelie și ultimul pe listă cu voia dumneavoastră (dar nu cel din urmă) iliescu: vi-i mai amintiți? Nu-i așa că acum câțiva ani credeați că sunt veșnici?

   Ω

   Da, așa este, îi credeam și se credeau veșnici, dar n-au fost: la fel se va întâmpla și cu tăriceanu, nicolicea, iordache, slugărel ori dragnea, îi vom uita și pe ei, pentru că deși așa își închipuie unii, nici ei nu sunt veșnici!
PUTEM DOAR SĂ ÎI/NE AJUTĂM SĂ TREACĂ ÎN UITARE MAI REPEDE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu